à la London

WORKSHOPS

Var kreativ – tillsammans!

Här erbjuder designers kreativa workshops så att du får möjligheten att testa ett hantverk. Roligt och lärorikt på samma gång!

Hitta din nästa workshop

[MEC_search_bar]

Aktuella kurser:

[MEC id=”10578″]
[MEC id="10578"]

à la London har sedan 2010 arrangerat designmarknader med fokus på småskalig design. Med à la London Workshops breddas konceptet. Här har du möjlighet att själv testa på och få en förståelse för olika hantverk.

Att skapa tillsamman är alltid roligt, oavsett om det är med din partner, kompisgänget eller nya människor som du precis träffat. Att gå en workshop är helt enkelt ett roligt sätt att umgås.

à la Londons vision är att genom workshops sprida glädje, inspiration och kunskap!

à la London arbetar alltid för att lyfta designtalanger och små kreativa företag. Genom att gå en workshop får du inte bara testa på något nytt, du stöttar också våra designers så att de kan satsa på sin design.

SPECIAL

Speciella tillfällen

Att fira speciella tillfällen genom att gå en workshop ihop gör att ni har roligt och skapar minnen tillsammans. Är ni flera går det oftast att ordna egna workshop för just ert sällskap. Kontakta arrangören. Och det finns massor av tillfällen värda att fira. Här har vi samlat förslag på workshops.

Möhippor/Svensexor

Fira att er vän ska gifta sig. Starta dagen kreativt genom att skapa tillsammans. Kanske skapa något gemensamt som brudparet sedan får?

Jubilarer

Fyller din vän eller någon i familjen jämt? Fira med ett minne för livet. Skapa tillsammans!

 

Företagsevent

Har ni teambuilding, konferens eller kick off? Vad kan ena och skapa personliga band mer än att tillverka något tillsammans. Roligt och sammansvetsande på samma gång!

Barnkalas

Gör ditt barns födelsedagskalas till något alldeles extra. Fira genom att skapa tillsammans. Ett ypperligt sätt att uppmuntra barn till att vara kreativa och testa nya saker. Och kul!

KONTAKT

Kontakta à la London

 Följ oss!

Pin It on Pinterest