Ansökan till à la London Online Galleria

3-20  DECEMBER 2020 

Vad kul att du är intresserad av att vara med! à la London samlar det bästa inom ny design, mode, konst och inredning och ger dig som aktör en chans att möta en större publik. Vårt mål är att lyfta fram dig som designer i rampljuset. I väntan på att coronarestriktionerna lättar så kör vi på Instagram igen. På grund av stort intresse öppnar vi för ge några som inte skulle varit med på Kungsgatan chansen att vara med på à la London ONLINE Galleria.

Platserna är ytterst begränsade så ansök omgående!

Fyll i ansökan nedan så återkommer vi med besked. Villkor hittar du längst ner, vid eventuella frågor mejla oss på crew@alalondon.seVi bekräftar din ansökan via e-post, om du inte fått något svar inom 48 timmar så var snäll och hör av dig.

PS. Ifall du har en @yahoo.se eller @yahoo.com-adress, kontakta oss innan du skickar din ansökan då inställningar hos Yahoos mail-server gör att vi får problem med vårt ansökningsformuläret från dessa adresser!

Online Galleria 3-20 December 

à la London Online Galleria händer på Instagram under #alalondonOnlineGalleria och på vårt konto @alalondon. Alla designers presenteras i våra i vårt flöde och i stories. Det kommer att finnas möjlighet att vara med i tävlingar och/eller köra livesändning. Designers taggar inlägg med sina produkter med #alalondonOnlineGalleria.

Öppettider: Datum är 3-20 december.

Avgift: Att vara med kostar 700 kronor + moms.

Om du använder mobiltelefonen, skrolla åt sidan!

  Kontaktuppgifter :

  Ditt märke/projektnamn *

  Epost *

  Telefonnummer *

  Hemsida

  Facebook

  Instagram

  Faktureringsinformation:

  Ditt namn *

  Företag (ej företagare? ange varumärke/projektnamn) *

  Organisations- / personnummer (Skatteverkets regler) *

  Adress *

  Postnummer *

  Ort *

  Berätta lite mer om dig och ditt projekt:

  Berätta kort om dig själv. Om du varit med tidigare, berätta vad som är nytt sen sist. *

  Kort säljande presentation (ca 500-600 tecken) som vi kan marknadsföra dig med. Helst i tredje person, "Johanna designar unika plagg som..." *

  Bilder:
  För att kunna bedöma din ansökan behöver vi 4-5 bilder. Helst i liggande eller kvadratiskt format då det passar bäst för publicering då vi också använder dessa för att marknadsföra dig inför marknaden. Du ska själv äga rättigheterna till bilderna och du godkänner att vi får använda dem i vår marknadsföring om du blir antagen. Vi tar emot bildfiler i format, .jpg, .png och .gif. Filerna får högst vara 1,5 Mb per fil.

  Villkor:

  - Om du som säljare tilldelats en plats och önskar avstå den har du tre dagar på dig att lämna återbud. Om återbud ej lämnas inom dessa tre dagar har à la London rätt att fakturera det fulla beloppet.
  - Fakturan skickas ut via epost.

  Spamfilter: Vad blir följande enkla matematikuppgift?

  Pin It on Pinterest