Ansökan till à la London Online Market

28-30 AUGUSTI 2020

Sista ansökningsdagen är 20 juli

Vad kul att du är intresserad av att vara med! à la London designmarknad samlar det bästa inom ny design, mode, konst och inredning och ger dig som aktör en chans att möta en större publik. Vårt mål är att lyfta fram dig som designer i rampljuset. I väntan på att coronarestriktionerna lättar och vi kan ha en vanlig designmarknad kör vi nu ännu en digital marknad på Instagram.

Fyll i ansökan nedan så återkommer vi med besked senast den 27 juli. Villkor hittar du längst ner, vid eventuella frågor mejla oss på crew@alalondon.seVi bekräftar din ansökan via e-post, om du inte fått något svar inom 48 timmar så var snäll och hör av dig.

PS. Ifall du har en @yahoo.se eller @yahoo.com-adress, kontakta oss innan du skickar din ansökan då inställningar hos Yahoos mail-server gör att vi får problem med vårt ansökningsformuläret från dessa adresser!

Online Market 28-30 AUGUSTI 

Marknaden händer på Instagram under #alalondonOnlineMarket och på vårt konto @alalondon. Alla designers presenteras i våra i vårt flöde och i stories. Det kommer att finnas möjlighet att vara med i tävlingar och/eller köra livesändning. Designers taggar inlägg med sina produkter med #alalondonOnlineMarket.

Öppettider: Datum är 28-30 augusti. Vi startar fredag kl. 16.00 och stänger söndag kl. 20.00.

Avgift: Att vara med kostar 400 kronor + moms.

  HÅLLBARHET 

à la London satsar på hållbarhet. Det senaste året har på så många sätt satt fokus på vår miljö och hur vi alla behöver bidra, så vi kommer nu att även att väga in hållbarhetsaspekten när vi gör vårt urval. Därför vill vi att du har med något i din beskrivning och gärna även i din presentation om hur dina produkter är hållbara, vare sig det gäller materialval, produktion, förpackning eller användningsområde. Vi ser att en majoritet av er redan har ett genomarbetat tänk kring miljö och hållbarhet – nu kommer vi att lyfta fram det ytterligare. Tillsammans kan vi påverka vår omvärld att tänka rätt och göra rätt val för vår framtid.

Om du använder mobiltelefonen, skrolla åt sidan!

Kontaktuppgifter :

Ditt märke/projektnamn *

Epost *

Telefonnummer *

Hemsida

Facebook

Instagram

Faktureringsinformation:

Ditt namn *

Företag (ej företagare? ange varumärke/projektnamn) *

Organisations- / personnummer (Skatteverkets regler) *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Berätta lite mer om dig och ditt projekt:

Berätta kort om dig själv. Om du varit med tidigare, berätta vad som är nytt sen sist. *

Kort säljande presentation (ca 500-600 tecken) som vi kan marknadsföra dig med. Helst i tredje person, "Johanna designar unika plagg som..." *

Bilder:
För att kunna bedöma din ansökan behöver vi 4-5 bilder. Helst i liggande eller kvadratiskt format då det passar bäst för publicering då vi också använder dessa för att marknadsföra dig inför marknaden. Du ska själv äga rättigheterna till bilderna och du godkänner att vi får använda dem i vår marknadsföring om du blir antagen. Vi tar emot bildfiler i format, .jpg, .png och .gif. Filerna får högst vara 1,5 Mb per fil.

Villkor:

- Om du som säljare tilldelats en plats och önskar avstå den har du sju dagar på dig att lämna återbud. Om återbud ej lämnas inom dessa sju dagar har à la London rätt att fakturera det fulla beloppet.
- Fakturan skickas ut via epost.

Spamfilter: Vad blir följande enkla matematikuppgift?

Pin It on Pinterest