Vi är spända av förväntan på vad våra DJs ska bjuda på… Garanterat kommer det att bli bra i alla fall!  

Övervåningen (marknaden)

10:00-13:30 – DJ Šefika
Tjejerna från Balkan tar över Göteborgs nattliv, precis som i resten av Europa och världen. Alma, alias Šefika, spealar en frenetisk blandning av gypsy punk, reggea, ska, dub, pop, klezmer, sevdah och brass. Musik som sällan går att stå still till, men i denna tappning anpassat för att ge marknaden en riktigt sjysst stämning. 

13:30-17:00 DJ Världsmetropolen 
Saina alias Världsmetropolen är här för att underhålla era öron! Fd. Göteborgare som för närvarande går första året på Modedesignprogrammet i Borås. Hon dj via Yokodjs och spelar blandade genrer, men fokusen har för det mesta legat i variationer av elektronisk musik, som exempelvis electropop/clash/house, downtempo och minimal. Ni kan ha hört henne tidigare på bland annat Kulturhuset Underjorden, Berg211 och Publik. Dessutom är hon van att lira på utställningar, bla Rum 26 på tredje långgatan och på Världskultursmuseet.

Nedervåningen (bar/café)

10:00-13:30 – mon ami & funny face
Ami och Malin alias mon ami & funny face utgör 50% av dj-kollektivet SAMFUNDET som under det gångna året har underhållit både filmfestival- och musikfestivalbesökare. som dj-duo är de förtjusta i fyllda dansgolv, spelar gärna det mest oväntade och har senast totalt förälskat sig i vågiga ljudbilder och san francisco.

13:30-17:00 shot’em!
Emma och Emelie alias shot’em spelar musik du älskar, musik du glömt att du älskar och musik du inte visste att du älskar. ♥

Pin It on Pinterest

Shares
Share This