Picture

Det var superhelgen då allt hände i Göteborg, men ändå kom 2 500 personer till Göteborgs konserthus för att spana in och köpa ny, spännande design. Det är vi oerhört stolta över och det visar att göteborgarna verkligen uppskattar design. Stort tack till alla besökare som kom och förgyllde marknaden!

Tack också till alla fantastiska designers som fyllde marknaden mycket så roligt, snyggt och nytänkande! Och tack till vår härliga fikahörna som bjöd på massa godsaker!

Studieförbundet Bilda har varit ett stort stöd och en stor hjälp i vårt arbete, tusen tack för det! Ett speciellt tack till alla volontärer som hjälpte oss under dagen. Utan er hade det inte gått!

Tack till konserthuset som släppte in oss och till Ken som har varit en fantastisk hjälp! Och ett sista tack vill vi säga till alla butiker och kaféer som låtit oss sätta upp affischer i sina lokaler, det betyder oerhört mycket!

Det blev många tack, men vi är också oerhört glada och tacksamma! Vi tycker att Göteborg behöver en designmarknad à la London och det är häftigt att vi tillsammans med er kan skapa en sådan. Härligt jobbat allihop och på återseende!

Kram 
Mattias & Therese

P:S Snart kommer vi att lägga upp massa fina bilder från marknaden


Pin It on Pinterest

Shares
Share This