Inom kort börjar vi presentera designers på vår hemsida, Facebook och Instagram! Vi har precis valt ut de som ska få vara med och vi kan lova att det blir en fantasktisk marknad. Resten av helgen kommer att gå åt till att skicka ut svar till att duktiga formgivare. Återigen har vi haft rekord i antalet ansökningar och de har bjudit på en oerhörd kvalitet.

Vi har haft förmånen att få se så mycket kreativitet, talang och skaparglädje under de senaste veckorna och vi är så tacksamma för detta. Vi har börjat märka att à la London har gått från att bli en lokal angelägenhet till att det ramlat in ansökningar från mängder av platser runt vårt avlånga land, ja till och med från Danmark och Norge.

Baksidan av detta är att vi kommer att tvingas tacka nej till mängder med duktiga talanger. Talanger som vi gärna skulle vilja få med men som inte kommer att få plats. Att tacka nej till dessa kommer att bli oerhört svårt men förhoppningsvis kommer vi att kunna ge dem en chans att vara med på en marknad lite längre fram.

Som besökare kan vi lova att det kommer att bjudas på en härlig blandning av saker med massor av nytt som du inte har sett innan. Så misssa inte à la London den 24 november!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This