Nu närmar sig à la London med stormsteg. De sista dagarna har ansökningarna rasat in och vi är självklart både glada och smickrade. Sista chansen att söka är imorgon så om du är intresserad av att vara med så hör av dig!

Resten av veckan kommer sedan gå åt att vrida och vända på allas ansökningar och välja ut de som ska vara med samt skriva ett personligt brev till alla de som inte fått chansen den den här gången. Som så många gånger förutom kommer det att bli oerhört svårt. Vi kommer som vanligt garanterat bli ovänner när vi tycker olika, men till slut kommer vi att både bli sams och få en oerhört grym mix av duktiga utställare.

När vi väljer ut så utgår vi ifrån lite olika kriterier, som besökare ska varje marknad vara ett äventyr och därför försöker vi att ha en så spännande blandning som möjligt. Det är viktigt att det finns något för alla och att det är en blandning olika saker. Man ska inte heller känna igen sig mellan marknaderna, därför försöker vi att blanda friskt mellan nya och tidigare utställare. Och ingen gång hittills har vi haft med någon mer än två gånger i rad (även om hen/de fått var med på en senare marknad).

Vad som är oerhört roligt är att vi varje gång får många ansökningar från formgivare som inte sökt till oss tidigare. Så är det även denna gången och därmed kommer marknaden 24 nov att vara unik igen, vår marknad kommer att vara unik och som du inte får missa!

Håll utkik här i bloggen och på FB framöver, där kommer vi inom kort att presentera våra utställare för det här gången.  

Denna marknad kommer det även att bjudas på en alldeles speciell överraskning, men det återkommer vi till lite längre fram!  

Kram,
Mattias & Therese

Pin It on Pinterest

Shares
Share This