Vill du vara med och påverka flyktingsituationen genom konsten? Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle finns på plats under À la London designmarknad. Tillsammans med Bilda kan du var med och påverka flyktingsituationen genom konst. Vi skapar med ett syfte, CRAFTIVISM, och sätter ihop en mäktig backdropp med era unika budskap som kreation.

Vill du bidra men din kreativitet? Var med och var med och skapa ett gemensamt konstverk – alla, stora som små, får vara med! Nyfiken på hur vi skall använda backdroppen? Kom förbi Bildas monter!

Bilda Hantverka – påverka vill vi vara med och stötta ditt intresse och ge dig kreativa mötesplatser. Har du ett kompisgäng som gillar att skapa, designa, hantverka, vill du bli inspirerad av andra och lära dig mer, Vill du dra igång ett stickcafé, pysseljunta eller en annan kreativ mötesplats? Bilda finns där för dig! Genom att sammankoppla de gamla teknikerna med nya uttryck låter vi Craftivism, DoItYourself och Återbruk sätta riktning mot en mer hållbar framtid: www.bilda.nu

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This