à la London var verkligen en enda stor designfest. Så mycket snygg, rolig, unik, smart, cool och nytänkande design på en och samma gång, det var helt fantastiskt. Vi är fyllda av energi, inspiration och tacksamhet. Det är många som tillsammans med oss skapar den här designmarknaden.

Alla våra 80 designers är värda både trumvirvel, fanfar och applåd för deras kreativitet, uppfinningsrikedom och känsla för stil och form. Ni är alla stjärnor! Hjärtligt tack till alla er besökare som kom och förgyllde marknaden, det är underbart att se att det finns ett så stort intresse för ny, lokal design.

Vi är väldigt glada över att vi får vara i Auktionsverket Kulturarenas vackra lokaler, så stort tack till Tobias och hans crew. Vårens härligt glassiga affisch som prytt stan gjordes av duktiga Louise Järner, du är en pärla!

Vårt samarbete med studieförbundet Bilda är vi oerhört tacksamma för och Clara, du är en hjälte! Cissi och Stina, ni är grymma på dekorationer! För att kunna rodda ihop allt under själva marknadsdagarna har vi fått enorm hjälp av vänner, familj och otroligt duktiga ungdomar från Team Göteborg. Utan er hade det inte gått!

Tack också till alla butiker och caféer som låtit oss hänga upp våra affischer hos er, det betyder enormt mycket. Slutligen vill vi också tacka alla tidningar och bloggare som uppmärksammat oss och våra designers. Tack, tack, tack!

Hoppas att vi ses snart igen allihop!

Ta gärna en titt på bilderna från vårdesignmarknaden.

Kramar från Mattias & Therese

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This