Vi är oerhört glada och tacksamma för alla ansökningar till julens marknader! Till Göteborg har vi med god marginal haft fler ansökningar än någonsin. Och det har varit svårare än någon gång tidigare att välja ut vilka utställare vi vill ha med. Inte bara för att så många har sökt, utan också på grund av den höga och jämna kvalitén.

Så hur väljer vi de som ska få vara med? För det första så vill vi ha en bra blandning bland utställarna, lagom många som gör smycken, inredning, konst och så vidare. Vi vill också ha en bra blandning inom varje kategori: Lite stilrent, lite färggrant – och lite galet.

Och bland det allra viktigaste – Det ska vara en ny upplevelse varje gång för dig som besöker oss:  Alltså kommer vi att ha med mängder med nya designtalanger – fast självklart uppblandat med duktiga utställare från tidigare marknader.

Och kanske kommer du att sakna några av dina favoriter från sist? Det kommer vi också att göra – men även om de får stå över den här gången så hoppas vi att de söker igen. Det är baksidan med att vi vill ge så många som möjligt en chans – att man inte kan få vara med varje gång. Och visst hade det blivit lite tråkigt om det var samma utställare med varje gång?

Nu undrar du kanske över Borås? För oss har det varit en spännande satsning – och vi är mer än nöjda! Det kommer att bli en bra bit över 60 utställare! Visst kommer vi ha några deltagare som står på båda marknaderna. Men de allra flesta är enbart med på den ena marknad – så i stort kommer det att bli en helt unik marknad det med.

Så om gillar du à la London så tycker vi du ska ta chansen att även besöka oss i Borås!

Vi lovar att återkomma med exakt hur många talangfulla utställare julens marknader kommer att bjuda på – men nu ska vi ägna vår tid till det som är allra viktigast: Våra fina utställare måste få svar på om de kommit med eller inte!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This