Likt björnen i sitt idé vaknar à la London upp varje vår och bjuder på en marknad fylld med fantastisk design. Skriv upp 11-12 maj i kalendern redan nu så att du inte missar vårens designfest!

Just nu söker vi 80 designers som vill sälja sina alster. Det vi letar efter är kreatörer med ett tydligt designfokus, formgivare som sticker ut från mängden och har ett eget språk. För att sammanfatta innehållet på marknaden brukar vi skriva design, mode, konst och inredning, men egentligen kan du sälja vad som helst så länge produkten har din design.

Varje gång brukar hälften av våra designers vara nya, dels för att fler ska få möjlighet att vara med, dels för att besökarna ska få en ny upplevelse varje gång. Därför kan du som varit med få stå över ett par marknader för att sedan få vara med igen. Har du fått nej en gång betyder inte det att du inte kan få ett ja nästa – urvalet beror på vilka ansökningar vi får. Vi har flera olika bordsvarianter i olika prisnivåer för att alla ska ha möjlighet att vara med.

Bli en à la Londoner! Ta chansen att vara med och nå ut med din design till en bredare publik. Ansökan och mer information hittar du på www.alalondon.se/ansokan. Sista ansökningsdagen är 17 mars.

Allt gott,

önskar Mattias och Therese

Pin It on Pinterest

Shares
Share This