Julens à la London har fler deltagare än någonsin – denna gång bjuder vi på 130 designers – fördelade på två marknader! För att se alla, besöka oss i både Borås och Göteborg.

 

Till Göteborg kommer 80 utställare 21 – 22 november och Borås bjuder på 70 utställare den 28 november. Som vanligt är varje marknad unik, till exempel är över hälften av utställarna i Göteborg med för första gången. Och förutom en handfull designers är det olika utställare i Göteborg och Borås – gillar du à la London så tycker vi att du ska ta chansen att besöka båda!
Just nu håller vi på för fullt med att presentera julens designers på hemsidan, Facebook och Instagram, läser mer om varje marknad nedan.

à la London Göteborg 21-22 november

Julens Göteborgsmarknad hålls återigen på Auktionsverket Kulturarena. Intresset för att vara med var rekordhögt. Kul är att à la London har börjat sprida sig utanför landet, bland annat kommer vi att få vår första riktigt långväga utställare, Margaritha, som kommer ända från Libanon med sina fantastiska smycken. Det blir den bästa blandningen av unik design, konst inredning och mode. Klicka här för att läsa mer om marknaden och för att bjuda med dina vänner! Nyfiken på att utforska à la London GBG? Här har vi samlat utställarna, och nya presenteras varje dag.

a la London Borås 28 november

Premiärmarknaden i Borås huserar i Textile Fashion Center i centrala Borås och kommer att bjuda på en blandning av tidigare publikfavoriter och nya designtalanger. Och Boråsmarknaden blir en unik upplevelse i sig, med över 50 utställare som du bara hittar här! Bjud med dina vänner till Sveriges textilhuvudstad nummer ett! Dessutom är Textile Fashion Center i sig en upplevelse – med bland annat Textilmuseet och Fashion Gallery som samlar småskaligt mode från trakten kring Borås. För à la London BORÅS samlar vi alla utställare här. Klicka runt för att läsa mer om varje utställare!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This