Jessica Jämting Art

Jessica Jämting Art skapar peppig konst och design med syfte att föra varandra närmare!

Mina vänner Peppar mig-boken är kanske den perfekta julklappen. Den är lite som en Mina vänner-bok som man hade när man var liten, fast fokus ligger istället på att fördjupa ens relationer och väcka glada minnen till liv. Dessutom är den fylld med roliga listor och Jessicas färgglada illustrationer.

Jessica Jämting bjuder även på ekologisk choklad i form av Peppogram, Julogram och Mina vänner-praliner, där varje pralin har en egen historia och smak. Kanske hittar du dig själv som en pralin?

Dessutom massa konst, prints och underbart omslagspapper!

www.jessicajamting.se

Jessica Jämting Art skapar peppig konst & design med syfte att föra varandra närmare! – Alltså perfekta julklappar!

Eller vad sägs om Mina vänner peppar mig-boken? Ja, det är en uppdaterad version av en mina vänner-bok som man hade när man var liten, fast med en twist! Fokus ligger på att fördjupa dina relationer och låta dina vänner beskriva alla dina bästa sidor.

Dessutom kan du köpa Peppogram! Det är en underbar presenter bestående av ekologisk, choklad och konst som skickas hem till dina kära, med en hälsning från dig.

Jessica kommer även sälja konst samt hennes efterlängtade CHOKLADKALENDER, som gör det möjligt att på ett både konstnärligt och njutningsfullt sätt räkna ner till jul

Hemsidan: www.jessicajamting.se
Facebook: https://www.facebook.com/jessicajamting.art/
Instagram: https://www.instagram.com/jessicajamting.art

Pin It on Pinterest

Shares
Share This