Välj en sida

DESIGN TALKS

- Trendspaning med WOS, Mouche Collective och Thrive.

Premiär för à la London Design Talks

Årets stora nyhet på marknaden är à la London Design Talks. Grundtanken är paneldiskussioner där vi vrider och vänder på olika designfrågeställningar som vi tror kan intressera våra besökare.

Trendspaning. I det allra första samtalet gör vi en djupdykning i trender. Och vilka är mer experter än de lokala designbutikerna? Vi har bjudit in WOS Store, Mouche Collective och Thrive för att ge er en bred bild av dagens trender. Tillsammans med dem spånar vi kring trender som fenomen, hur trenderna skiftar, vad som är ett måste just nu och vi tar en titt i kristallkulan. Missa inte det!

I panelen:

  • My Dahlöf – butikschef WOS Store.
  • Johanna Silver – CEO Mouche Collective
  • Fredrik Alexandersson – grundare av Thrive
  • Moderator är Therese Rask – marknadsarrangör och journalist

     TID: söndag 24 november kl. 13.00.

     PLATS: Biblioteksbaren inne på Auktionsverket Kulturarena.

     INNEHÅLL:  Panelsamtal om trender med WOS, Mouche Collective och Thrive.

     GRATIS:  För alla marknadsbesökare!

Medverkande butiker:

WOS startade upp 2012 och drivs av Jenny Widing Rommel & Ulrika Stöllman. Visionen är att erbjuda en oas av modeaccessoarer och utgöra en språngbräda för oetablerad avantgarde design. Ett 80-tal designers och konstnärer ryms under WOS tak. My Dahlöf är butikschef i Göteborgsbutiken och har varit där sen starten december 2016.
 

Mouche välkomnar alla till Valvet – shop, showroom och destination.

Här är ambitionen att skapa en destination som skiljer sig från andra, en mer återhållsam, harmonisk och sinnlig plats. Med en subtil hint mot samhällets vardagsstress uppmanar vi våra besökare att stanna till, andas, pausa och beundra skönheten runtomkring oss. Blunda för ett ögonblick, känn doften, hör musiken, känn materialen, se konstverken och ta in hela atmosfären. De designers och konstnärer som visas upp i Valvet är alla utvalda och handplockade för att förgylla just denna atmosfär. Allt är noggrant placerat i en kontext som hyllar destinationen, men även design, hållbarhet, kreativitet och kvalitet. 

mouchecollective.com

I över 10 år har grundarna och entreprenörerna Sara Lundqvist och Fredrik Alexandersson förespråkat ett mer hållbart leverne. Men 2015 bestämde de sig för att ta citatet ”be the change you want to see in this world” på allvar och startade därmed THRIVE – Conscious Fashion. Runt sig har de ett tajt litet team som alla är övertygade om att THRIVE är en viktig markör och ett självklart alternativ till de globala vinstjagande ”fast fashion”- kedjorna. THRIVE är dedikerade att ge dig det bästa inom hållbart mode. 

thrivestore.se

Pin It on Pinterest