Ansökan till à la London juldesignmarknader 2018

Göteborg 23-25 nov  I  Borås 8 dec

Sista ansökningsdagen är 30 september

Vad kul att du är intresserad av att vara med – à la London designmarknad samlar det bästa inom ny design, mode, konst och inredning och ger dig som aktör en chans att möta en större publik. Vårt mål är att lyfta fram dig som designer i rampljuset. Alla antagna utställare presenteras på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

Fyll i ansökan nedan så återkommer vi med besked senast den 7 oktober. Villkor hittar du längst ner, vid eventuella frågor mejla oss på crew@alalondon.se.

Vi bekräftar din ansökan via e-post, om du inte fått något svar inom 48 timmar så var snäll och hör av dig. Glöm inte att markera vilket bord du önskar!  PS. Ifall du har en @yahoo.se eller @yahoo.com-adress, kontakta oss innan du skickar din ansökan då inställningar hos Yahoos mail-server gör att vi får problem med vårt ansökningsformuläret från dessa adresser!

GÖTEBORG 23-25 november 

Vi återvänder till fantastiska Auktionsverket Kulturarena för sjunde gången och ställer till med juldesignmarknad i dagarna tre, förra årets julmarknad lockade över 4 000 besökare!

Årets julmarknad startar, precis som förra året, med en design-afterwork den första marknadsdagen.

Öppettider: Fredag 16-20, Lördag och Söndag 11-17.

BORÅS 8 december

För tredje gången håller vi en designmarknad i Borås i Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3. Vi återvänder med stor glädje till Västsveriges modemecka nummer ett – dessutom kommer hela centrat att vara fyllt med med spännande happenings!

Möt nya designintresserade kunder ifrån hjärtat av textilregionen. Här erbjuder vi en större utställningsyta än i Göteborg – till en lägre kostnad!

Öppettider: Lördag 11-17.

För dig som ställer ut finns det olika alternativ beroende på hur stor yta du önskar, vår målsättning att det ska finnas något som passar alla. Om du önskar en större utställningsyta eller andra former av samarbete, tveka inte att höra av dig till oss!

Standardplats: – Om du önskar en standardplats finns tre alternativ:

  • Ett normalstort bord på 150 x 70 cm (180x70 cm i Borås) utan möjlighet till staffli, klädställning och vägghängningsmöjligheter.
  • Delat bord 150 x 70 cm (180x70) delat bord – Ifall du önskar dela bord med din kamrat. Uppge vem du vill dela bord i fältet ‘berätta om dig själv’. Be även din kamrat fylla i en ansökan, ni delar på kostnaden.
  • Bord för modedesigners 120x70 cm (180x70) och plats för en egen klädställning.

GÖTEBORG: Priset är 1300 kr + moms för tre dagar och då ingår bord och en stol.

BORÅS: Priset är 500 kr + moms för en dag och då ingår bord och en stol.

Konstnärsplats Bordsplats för konstnärer/grafiska formgivare som behöver ha möjlighet att hänga sina alster.

  • Ett normalstort bord på 150 x 70 cm (180 x 70 cm i Borås) med upphängningsmöjligheter för ett begränsat antal verk. I Göteborg hängs tavlor på tavelkrokar, som hänger på linor från gallierskenor. I Borås finns linor mellan pelare att hänga oinramade verk på. Har du tunga tavlor ger vi dig plats för att ta med ställning. Skriv med i ansökan vad som blir bäst för dig.

GÖTEBORG: Priset är 1500 kr + moms för tre dagar och då ingår bord och en stol.

BORÅS: Priset är 600 kr + moms för en dag och då ingår bord och en stol.

Butiksplats: Skapa din egen butik! En butiksplats innebär en chans att skapa sin egen utställningsyta.

Du kan antingen bygga upp en egen monter eller låna bord av oss. Ytan är på 300 x 150 cm (Borås 400 x 150 cm). Önskas ev bord/stol anges det i ”berätta om mig”-fältet nedan. Butiksplatserna placeras alltid så att man de har en bakomvarande vägg, vissa är dock fönsterplatser. I Göteborg ser vi till att du som konstnär/fotograf/grafisk designer får en plats med upphängningsmöjligheter (galleriskenor med krokar). I Borås finns linor mellan pelare att hänga oinramade verk på. Har du tunga tavlor rekommenderar vi att du tar med en egen ställning. Skriv i ansökan vad som passar dig bäst.

GÖTEBORG: Priset är 3000 kr + moms och då ingår valfritt antal bord som ryms inom ytan om så önskas. 

BORÅS: Priset är 1 200 kr + moms och då ingår valfritt antal bord som ryms inom ytan om så önskas.

Platstyp:

à la London Göteborg

 

Bord 150 x 70 cm standard bordDelat bord 150 x 70 cm delat bordBord Modedesigner 120 x 70 cm + extra plats för klädhästBord Konstnär/grafisk designer 150 x 70 cm + vägg att hänga påButiksyta 300 x 150 cmNej tack, enbart Borås

à la London Borås

 

Bord 180 x 70 cm standard bordDelat bord 180 x 70 cm delat bordBord Modedesigner 180 x 70 cm + extra plats för klädhästBord Konstnär/grafisk designer 180 x 70 cm + lina att hänga tavlor ifrånButiksyta 400 x 150 cmNej tack, enbart Göteborg

Kontaktuppgifter :

Ditt märke/projektnamn *

Epost *

Telefonnummer *

Hemsida

Facebook

Instagram

Faktureringsinformation:

Ditt namn *

Företag (ej företagare? ange varumärke/projektnamn) *

Organisations- / personnummer (Skatteverkets regler) *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Berätta lite mer om dig och ditt projekt:

Berätta kort om dig själv. Om du varit med tidigare, berätta vad som är nytt sen sist. *

Kort säljande presentation (ca 500-600 tecken) så vi kan marknadsföra dig. Helst i tredje person, ”Johanna designar unika plagg som…” *

Bilder:
För att kunna bedöma din ansökan behöver vi 4-5 bilder. Dessa kommer vi även att använda när vi marknadsför dig så välj bilder med omsorg. Vi tar emot bildfiler i format, .jpg, .png och .gif. Filerna får högst vara 1,5 Mb per fil.

Villkor:

– Om du som säljare tilldelats ett bord och önskar avstå din plats har du sju dagar på dig att lämna återbud. Om återbud ej lämnas inom dessa sju dagar, har à la London rätt att fakturera det fulla beloppet för bordshyran om vi inte lyckas hitta en ersättare.
– Alla som är med förbinder sig till att delta under hela marknaden och att du som designer själv är på plats. 
– Fakturan skickas ut via epost efter att alla bord har blivit tilldelade. Är inte fakturan betald i tid så riskerar du att förlora din plats.

Spamfilter: Vad blir följande enkla matematikuppgift?